FOTO VIDEO Un microbuz cu persoane a luat foc în mers în apropiere de localitatea Grindu

Incendiul a mistuit microbuzul. FOTO ISU Delta Tulcea

Un microbuz care transporta persoane a luat foc în mers în urma unui scurt circuit la compartimentul motor. Din fericire, șoferul și pasagerii au reușit să se evacueze fără a fi răniți. Pentru stingerea incendiului a intervenit un echipaj de pompieri a ISU Delta Tulcea.

În dimineața de 2 septembrie, salvatorii Secției de pompieri Măcin a ISU Delta Tulcea au fost solicitați să intervină în zona localității Grindu, pentru limitarea efectelor unui incendiu care a cuprins un microbuz. Pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și 5 subofițeri.

La momentul izbucnirii incendiului, în vehicul se aflau mai multe persoane, care s-au autoevacuat în timp util.

Cauza probabilă producerii incendiului este scurtcircuit electric la compartimentul motor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*