FOTO VIDEO Un incendiu puternic a izbucnit la o fermă din localitatea Baia

Un puternic incendiu a cuprins câteva sute de baloți de paie. FOTO ISU Delta Tulcea

În jurul orei 16:45, salvatorii Stației de pompieri Babadag a ISU Delta Tulcea au fost solicitați să intervină în zona localității Baia, unde un incendiu a cuprins aproximativ 3000 de baloți de paie, existând pericolul de a se extinde.

La fața locului s-a deplasat inițial o autospecială de stingere cu apă și spumă și 5 pompieri. După executarea recunoașterii, a fost solicitat în sprijin încă un echipaj cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Alături de pompierii militari intervin și pompierii voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Baia.

În urma intervenției pompierilor, nu mai există pericol de propagare la alte obiective.

UPDATE

Incendiul a fost lichidat în jurul orei 01:45. Cauza probabilă producerii incendiului este scurtcircuit electric.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*