FOTO VIDEO Un incendiu de vegetație uscată s-a extins și la două gospodării din localitatea tulceană Iazurile

Un incendiu de vegetație uscată s-a extins și la două gospodării din localitatea Iazurile. FOTO ISU Tulcea

Detașamentul de Pompieri Tulcea a fost alertat să intervină vineri, 29 iulie, în Iazurile, unde fusese semnalat un incendiu de vegetație uscată în apropierea localității.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, imediat, la fața locului a fost trimis un echipaj format din cinci subofițeri, cu autospecială de stingere, iar în sprijin au mai fost direcționate alte două echipaje cu autospeciale din care una de capacitate mărită.

„La ajungerea echipajelor focul se manifesta violent, cuprinzând două gospodării mai multe anexe, cu posibilitate de propagare și la locuințe. Din fericire, incendiul a fost oprit la timp, locuințele fiind salvate”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Nu au fost înregistrate victime.

În acest moment incendiul este localizat și se lucrează pentru lichidare.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*