FOTO VIDEO Un incendiu de vegetație uscată amenință să se propage la casele de la marginea municipiului Tulcea, în zona Baltag

Focul scăpat de sub control a ajuns până aproape de case. FOTO ISU Delta Tulcea

Încă un incendiu de vegetație uscată le dă bătăi de cap pompierilor. Focul scăpat de sub control a ajuns până la câțiva metri de casele de la marginea municipiului Tulcea.

Detașamentul de pompieri Tulcea a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un ofițer și cinci subofițeri, pentru limitarea efectelor unui incendiu de vegetație uscată care se manifestă pe o suprafață de aproximativ 20 de hectare.

Incendiul este localizat în municipiul Tulcea, zona Baltag, existând pericolul de propagare la case.

UPDATE:

Potrivit reprezentanților ISU Delta Tulcea, itervenția a durat aproximativ 1 ora și 30 minute și au ars aproximativ 20 de hectare de vegetație uscată și stuf. Cauza probabilă producerii incendiului este foc deschis în spatii deschise.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*