FOTO VIDEO Tentativă de suicid în municipiul Tulcea. Un individ de 20 ani a fost cu greu convins să coboare de pe acoperișul unei clădiri

Negociatorul IPJ Tulcea a reușit să îl salveze pe tânărul ce amenința că se sinucide, cu ajutorul pompierilor. FOTO IPJ Tulcea

Un tânăr din Tulcea a pus autoritățile pe jar după ce s-a urcat pe o clădire din muncipiu și a amenințat că se aruncă de la înălțime pentru a se sinucide. În cele din urmă, negociatorul IPJ Tulcea l-a convins să coboare. 

Polițiștii și pompierii tulceni au fost sesizați în jurul orei 16.15, cu privire la faptul că un tânăr de 20 ani din Tulcea, s-a urcat pe o clădire din municipiul Tulcea cu intenția de a se sinucide.

Acțiunea de salvare s-a desfășurat prin cooperarea forțelor Inspectoratului de Poliție a Județului Tulcea și efectivele Inspectoratului pentru Situații de Urgenta Tulcea și Inspectoratului Județean de Jandarmi Tulcea. Negociatorul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, comisarul șef Lucian Țugui, a intervenit în cel mai scurt timp, urcând-se pe clădirea unde tânărul de 20 ani stătea pe marginea acoperișului, cu ajutorul autoscării pompierilor. După o negociere de aproximativ o oră, tânărul a fost convins să renunțe la intențiile sale.

Cei doi au fost coborâți în siguranță de către lucrătorii de la ISU Delta Tulcea, tânărul fiind preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță pentru evaluarea stării de sănătate și acordarea de îngrijiri medicale.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*