FOTO VIDEO Au demarat lucrările și a început asfaltarea pe segmentul Valea Teilor – Nicolae Bălcescu

Muncitorii au început lucrările de asfaltare. FOTO CJ Tulcea

Lucrările privind modernizarea infrastructurii de transport regional pe traseul Valea Teilor – Nicolae Bălcescu sunt în plină desfășurare, asfaltul fiind turnat deja pe 5 kilometri din cei 48 kilometri reprezentând lungimea totală a acestui tronson.

Proiectul privind modernizarea infrastructurii de transport regional pe traseul Valea Teilor – Nicolae Bălcescu este finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020 și are ca obiectiv creșterea gradului de accesibilitate a zonelor rurale situate în proximitatea coridorului TEN-T (Constanţa – Tulcea – Brăila – Galaţi).

„Se avansează într-un ritm bun. Vom ține cont de toate aspectele incluse în proiect, calitatea fiind primordială. Așa cum am spus, voi monitoriza personal desfășurarea lucrărilor. În calitate de diriginte de șantier mă voi asigura că modernizarea tronsonului Valea Teilor – Nicolae Bălcescu se face profesionist.
Tulcenii trebuie să știe că, la ora actuală, avem investiții în modernizarea drumurilor județene în valoare de peste 120 milioane de euro. Aceste investiții în infrastructura de transport vor contribui la dezvoltarea locală iar asta înseamnă stimularea interesului investitorilor, crearea de locuri de muncă de care au atâta nevoie oamenii din mediul rural.
Practic, prin aceste investiţii derulate de Consiliul Județean, județul Tulcea a acoperit în proporție de 95% trama drumurilor județene. Fără rezerve o spun, suntem judeţul care va beneficia de cele mai bune drumuri din ţară.
Eu vreau să-i asigur pe tulceni că aceste investiţii în modernizarea drumurilor judeţene se fac! Concret, suntem la momentul în care avem deja organizare de şantier pe mai multe tronsoane de drumuri. Sunt fapte, nu vorbe”, a declarat președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*