FOTO VIDEO Premierul Viorica Dăncilă și un alai de miniștri au vizitat șantierul podului de peste Dunăre și au inaugurat Bursa de Pește

Prim ministrul Viorica Dăncilă a vizitat șantierul podului de peste Dunăre

Lucrările de la partea tulceană a Podului Suspendat de peste Dunăre au fost inspectat de o adevărată comisie a Guvernului, formată din prim ministru, ministrul Administrației și Internelor, cel al Agriculturii și cel de la Transporturi. Aceștia au participat și la inaugurarea Pieței de Pește din municipiul Tulcea.

Prim-ministru Viorica Dăncilă, alături de ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, ministrul Agriculturii, Petre Daea și ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc au fost în vizită în județul Tulcea și împreună cu autoritățile locale au efectuat o vizită la șantierul Podului peste Dunăre din zona Smârdan. Vizita la șantier a fost precedată de inaugurarea Bursei de pește din municipiu și a noului sediul al Poliției de Frontieră de la Isaccea.

La aceste evenimente, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu a avut rolul de gazdă.

„Mă bucur să anunț astăzi, la Tulcea, un nou program guvernamental pentru revitalizarea sectorului piscicol, menit să sprijine familiile de pescari şi să încurajeze prelucrarea produselor. Programul guvernamental va include scheme de ajutor de stat pentru acvacultură şi pentru susținerea industriei alimentare de profil,”a declarat prim-ministru Viorica Dăncilă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*