FOTO VIDEO Pompierii tulceni au fost solicitați la un incendiu de amploare în localitatea Smârdan

Incendiul a cuprins 150 de baloți de paie. FOTO ISU Delta Tulcea

Un incendiu de amploare a izbucnit sâmbătă după amiază în localitatea Smârdan. Au luat foc mai mulți baloți de paie, iar flăcările amenințau să se extindă la un adăpost de animale.

Secția de Pompieri Măcin a ISU Delta Tulcea a fost solicitată în jurul orei 15.40  pentru a interveni la limitarea efectelor unui incendiu care a cuprins circa 150 de baloți de lucernă în localitatea Smârdan. Flăcările amenințau să ajungă la adăposturile de animale din apropiere.

La locul solicitării au fost trimise două autospeciale de stingere cu apă și spumă și 8 subofițeri.

Știre în curs de actualizare.

Incendiul a fost lichidat în jurul orei 22.00, pompierii stabilind că cel mai probabil a pornit de la „foc deschis în spații deschise“.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*