FOTO VIDEO Pompierii au salvat un câine din lacul Ciuperca

Cățel salvat de pompieri din lacul Ciuperca. FOTO ISU Tulcea

Pompierii tulceni au intervenit, miercuri, 27 aprilie, pentru salvarea unui câine din lacul Ciuperca.

ISU Tulcea a anunțat că în jurul orei 8.01, chiar în timpul schimbului de tură a efectivelor din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea a venit un apel prin numărul unic de urgență 112 care anunța faptul că pe lacul Ciuperca din municipiul Tulcea se află un cățel în apă.

;

“În scurt timp a fost mobilizat un echipaj format din 3 subofițeri cu o autospecială de transport și o barcă pneumatică ce a ajuns la fața locului iar în mai puțin de 10 minute de la primirea apelului cățelușa a fost salvată. Aceasta se afla sub malul din beton al lacului, loc unde a găsit câteva pietre pe care stătea însă, fiind foarte obosită și speriată nu a mai putut înota către zona de plajă pentru a ieși.

După ce a fost scoasă din apă de către salvatorii tulceni, aceasta nu a fugit imediat deși era speriată. Le-a mulțumit pompierilor militari lăsând-o să o mângâie”, a transmis ISU Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*