FOTO VIDEO Polițiștii tulceni au intervenit pentru salvarea unei persoane care s-a accidentat în Munții Măcinului

Persoana rănită a fost transportată de polițiști și personalul medical al SAJ, până la ambulanță. FOTO IPJ Tulcea

În după-amiaza zilei de 6 august, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Greci au fost sesizați prin apelul 112, de către un bărbat din județul Galați, despre faptul că, în timp ce se afla cu un prieten pe traseul de biciclete din Parcul Național Munții Măcinului din comuna Greci, județul Tulcea, prietenul său a căzut cu bicicleta într-un șanț, pe munte, accidentându-se.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar la scurt timp a fost identificat un tânăr de 17 ani din județul Galați, fiind găsit într-un șanț în stare conștientă și cooperantă.

Imediat, polițiștii l-au ridicat din șanț pe tânărul de 17 ani, apoi împreună cu un echipaj al Serviciului de Ambulanță al Tulcea, la Spitalului Orășenesc Măcin pentru îngrijiri medicale.

Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea recomandă turiștilor care vor să viziteze Munții Măcin din județul Tulcea, să fie echipați corespunzător, să respecte traseele marcate, să țină cont de atenționările de vreme rea (ploi, vânt, etc) și să se informeze înainte la Centrul de Informare din comuna Greci cu privire la traseul ales și gradul de dificultate al traseului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*