FOTO VIDEO Percheziții în județul Tulcea ale polițiștilor constănțeni, la domiciliile unor suspecți de furturi

Suspectii s-au trezit cu polițiștii și mascații peste ei. FOTO IPJ Tulcea

În dimineața zilei de 20 iunie, Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanta cu sprijinul Serviciului Investigații Criminale, Serviciului Actiuni Speciale și Serviciului Criminalistic au pus in executare 16 mandate de percheziție domiciliară , 9 pe raza județului Tulcea și 7 pe raza județului Constanta la o grupare care a săvârșit mai multe infracțiuni.

Din primele informații se pare că este vorba de o grupare infracțională ce se ocupa cu spargerile, anchetatorii găsind mai multe scule electrice și alte bunuri suspecte a fi furate.

Știre în curs de actualizare:

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*