FOTO VIDEO O furgonetă care a luat foc pe DJ 222 din Tulcea a ars ca o țortă. O persoană a ajuns la spital

Incendiu autovehicul în județul Tulcea. FOTO ISU Tulcea

O furgonetă care a luat foc miercuri, pe DJ 222, în județul Tulcea, a ars ca o torță, una dintre cele două persoane aflate în autovehicul fiind transportată la spital în urma acestui eveniment. Până la sosirea pompierilor focul a fost stins de către doi localnici care au desfăcut o conductă de irigații și cu apa de acolo au stins incendiul.

Șoferul povestește că motorul s-a aprins în mers, undeva sub capota de tablă și până ca el să-și dea seama de defecțiune, flăcările s-au extins și au cuprins toată cabina. Speriat, bărbatul a tras pe dreapta, a deschis ușa și a luat-o la fugă. În mașină era și soția lui care s-a salvat singură. Mașina a ars zece minute până ce doi localnici care munceau la câmp au desfăcut o coloană de irigații și cu apa din conductă au reușit să stingă focul.

Ulterior la fața locului au ajuns și o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. Pompierii spun că din cei doi ocupanți ai autovehicului o personă a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportată la Spitalul Județean Tulcea. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit la compartimentul motor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*