FOTO VIDEO O furgonetă care a luat foc pe DJ 222 din Tulcea a ars ca o țortă. O persoană a ajuns la spital

Incendiu autovehicul în județul Tulcea. FOTO ISU Tulcea

O furgonetă care a luat foc miercuri, pe DJ 222, în județul Tulcea, a ars ca o torță, una dintre cele două persoane aflate în autovehicul fiind transportată la spital în urma acestui eveniment. Până la sosirea pompierilor focul a fost stins de către doi localnici care au desfăcut o conductă de irigații și cu apa de acolo au stins incendiul.

Șoferul povestește că motorul s-a aprins în mers, undeva sub capota de tablă și până ca el să-și dea seama de defecțiune, flăcările s-au extins și au cuprins toată cabina. Speriat, bărbatul a tras pe dreapta, a deschis ușa și a luat-o la fugă. În mașină era și soția lui care s-a salvat singură. Mașina a ars zece minute până ce doi localnici care munceau la câmp au desfăcut o coloană de irigații și cu apa din conductă au reușit să stingă focul.

Ulterior la fața locului au ajuns și o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. Pompierii spun că din cei doi ocupanți ai autovehicului o personă a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportată la Spitalul Județean Tulcea. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit la compartimentul motor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*