FOTO VIDEO O femeie și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina într-un pom pe DJ 222, între Agighiol și Sabangia

Echipajul de Descarcerare și cadrele medicale au încercat să salveze victima. FOTO ISU Tulcea

În dimineața zilei de 28 aprilie, o femeie în vârstă de 59 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe DJ222, între Agighiol și Sabangia a pierdut controlul asupra direcției de mers, auto a părăsit partea carosabila, intrând în coliziune cu un copac de pe marginea drumului. Conducătoarea auto a decedat în urma impactului. 

Accidentul s-a produs în jurul orei 8.30, Detașamentul de pompieri Tulcea a ISU Delta fiind solicitat să intervină în urma unui apel prin intermediul sistemului unic pentru apeluri de urgență 112, pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor medical victimei unui accident rutier produs pe DJ 222 între localitățile Sabangia și Agighiol.

În accident a fost implicat un autoturism, în care se afla conducătorul auto, o persoană de sex feminin, în vârstă de 59 de ani.

11 pompieri au intervenit cu o autospecială de descarcerare grea, un echipaj SMURD și o autospecială de stingere cu apă și spumă. La scurt timp a sosit la locul evenimentului și elicopterul SMURD. Deși echipajul medical a făcut toate eforturile pentru salvarea victimei, a fost pronunțat decesul.

În cauză, polițiștii au intocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs accidentul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. dosar penal cui? mortului? toate panaramele de asa zise ziare o ard cu dosar penal, dar niciunu’ nu lamureste treaba, tara lu’ copy-paste! rusine

    • Domnule anonim. Cu puțină cultură generală ați fi știut că organele de anchetă, pentru a putea da o soluție într-un caz cu vătămare corporală sau urmată de decesul unei persoane, trebuie deschis un dosar de cercetare penală, care nu este neapărat pe numele unei persoane, ci a faptei – in rem. Iar pentru cultura dvs generală, CNA-ul care l-ați trecut ca adresă de email, se ocupă de audio-vizual.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*