FOTO VIDEO Mai multe locuințe au fost cuprinse de flăcări în satul Poșta din județul Tulcea

Incendiu în satul Poșta, comuna Frecăței. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii Detașamentului de Pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină vineri, 17 iunie, pentru stingerea unui incendiu la o casă părăsită din satul Poșta, comuna Frecăței.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, pentru gestionarea  situației de urgență au fost trimise două echipaje, formate din șapte subofițeri, cu două autospeciale de stingere.

„Ajunși la fata locului, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la patru gospodării. În acest moment, incendiu a fost localizat și se intervine pentru lichidare”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

În urma incendiului au ars aproximativ 3000 mp de vegetație uscată, două anexe, din care un solar și o magazie de lemne, și material lemnos.
Prin intervenția promptă a pompierilor s-a reușit împiedicarea extinderii focului către casele de locuit din gospodării și din vecinătățile acestora. Nu au fost înregistrate victime.
Cauzele probabile de producere a incendiului sunt în curs de stabilire.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*