FOTO VIDEO La Cataloi, viscolul pune cele mai mari probleme echipelor de salvare: cu greu o gravidă a trecut prin zonă

În zona Cataloi s-a format un dop de zăpadă care nu poate fi străpuns cu tot efortul depus. FOTO ISU Delta Tulcea

În județul Tulcea, zona cu cea mai mare probleme este la intersecția Cataloi – Tulcea, unde s-a format un dop de zăpadă. Aici sunt mașini blocate de la ora 11.30. Echipaje de pompieri și jandarmi dau zăpada la lopată, ajutând astfel autoutilajele trimise în zonă. O gravidă din Ceamurlia de sus care trebuie să ajungă la spital, este nevoită să treacă prin această zonă.

Zeci de mașini sunt blocate în zăpadă în apropiere de localitatea Cataloi. Aici se intervine de ore bune și nu se reușește să se curețe zăpada din cauza viscolului. Autoritățile au decis și transportarea unei tinere de 18 ani, însărcinată în 9 luni, mamă pentru a doua oară, la Spitalul Județean Tulcea, pentru ca aceasta să fie în siguranță în cazul în care naște.

Gravida a fost luată din Ceamurlia de sus cu o autospecială de primă intervenție și comandă a ISU Delta Tulcea, transportată până în localitatea Mihail Kogălniceanu, unde a fost mutată într-o autoșenilată pentru a putea trece zona critică din Cataloi. În apropiere de această zonă a fost așteptată de o ambulanță și transportată în siguranță la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*