FOTO VIDEO Incendiu puternic la o casă din zona Piața Nouă din municipiul Tulcea

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului ce risca să se extindă la alte clădiri. FOTO ISU Delta Tulcea

Un puternic incendiu a izbucnit în cursul zilei de 30 mai la o locuință din municipiul Tulcea, existând pericolul de a se extinde și la alte clădiri.

Detașamentul de pompieri Tulcea a ISU Delta a intervenit pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifestă la 2 anexe și 1 casă din municipiul Tulcea, zona Piața Nouă. La fața locului au fost trimise 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 11 subofițeri.

Clădirile sunt foarte apropiate una de cealaltă și există riscul de propagare la alte vecinătăți.

Inspectorul Șef, Locotenent colonel Petrov Daniel, a preluat comanda intervenției.

UPDATE:

Numărul forțelor care intervin au fost dublate în jurul orei 15.00, număarul echipajelor ajungând la patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD, doi ofițeri și 23 subofițeri.

UPDATE:

Incendiul a fost lichidat la ora 16:30, iar pompierii au stabilit că cel mai probabil incendiul a izbucnit de la un aparat de gătit improvizat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*