FOTO VIDEO Incendiu puternic de vegetație uscată în Tulcea, în apropierea unor hale industriale. Un bărbat a suferit arsuri încercând să stingă flăcările

Pompierii au intervenit la incendiu. FOTO ISU Delta Tulcea

Pompierii tulceni se luptă cu un puternic incendiu izbucnit în zona de nord – est a municipiului, la vegetația uscată, care amenința să se extindă la mai multe hale industriale. 

La incendiu a intervenit Detașamentul de pompieri Tulcea a ISU Delta, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, 1 ofițer și 5 subofițeri, pentru limitarea efectelor unui incendiu de vegetație uscată care se manifestă pe o suprafață de aproximativ 700 de mp.

În încercarea de a limita propagarea flăcărilor, un bărbat de 63 de ani a suferit arsuri la membrele superioare și primește îngrijiri de la ambulanța SAJ prezentă la fața locului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*