FOTO VIDEO Incendiu într-un apartament din municipiul Tulcea provocat de un scurtcircuit la un aparat electrocasnic defect

Incendiu într-un apartament din municipiul Tulcea provocat de un scurtcircuit la un aparat electrocasnic defect. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii Detașamentului de Pompieri Delta al județului Tulcea au fost solicitați să intervină în dimineața zilei de marți, 2 august, pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament dintr-un bloc de locuințe în municipiul Tulcea.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, către locul indicat au fost trimise două autospeciale de stingere și o autoscară pentru salvarea victimelor de la înălțime.

„Pentru că focul se manifesta cu flacără deschisă și cu degajări mari de fum la etajul doi al clădirii, salvatorii au intervenit pentru salvarea eventualelor persoane rămase blocate în locuințe la nivelurile inferioare dar și pentru localizarea și stingerea incendiului. De asemenea, salvatorii au intervenit cu autoscara pentru evacuarea a doi minori surprinși de incendiu în apartamentul de la etajul superior. Aceștia au fost coborâți în siguranță de pompierii militari și predați echipajului de la Serviciul de Ambulanță Județean Tulcea pentru a fi evaluați medical”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Din fericire nu au fost înregistrate victime, majoritatea persoanelor ce se aflau în blocul de locuințe s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un aparat electrocasnic defect.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*