FOTO VIDEO Două locuințe din Parcheș au fost puse în pericol de un incendiu de stuf

Incendiul de stuf a pus în pericol două locuințe. FOTO ISU Delta Tulcea

Detașamentul de pompieri Tulcea a ISU Delta a fost solicitat în seara de 14 februarie să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu de vegetație uscată și stuf, care se manifestă pe o suprafață de aproximativ 3 hectare, în zona localității Parcheș.

Incendiul se manifestă într-o zonă mlăștinoasă, la locul respectiv intervenind cinci pompieri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

La momentul sosirii pompierilor, exista pericol de propagare la 2 case din apropiere. Salvatorii au protejat locuințele, ulterior încercând lichidarea incendiului, în ciuda terenului greu accesibil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*