FOTO VIDEO Două femei și un copil de cinci ani, cetățeni ucraineni, răniți într-un accident rutier petrecut în județul Tulcea

Cinci victime în urma unui accident rutier petrecut la ieșirea din localitatea Izvoarele. FOTO: ISU Tulcea

Două femei, de 33 de ani și 34 de ani, și un copil de cinci ani, toți cetățeni ucraineni, au fost răniți sâmbătă, 14 mai, într-un accident rutier petrecut în județul Tulcea. De asemenea, și doi bărbați au ajuns la spital, victime ale aceluiași incident de circulație.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, salvatorii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs între două autoturisme, la ieșirea din localitatea Izvoarele, la intersecția DN 22F cu DJ 229. La fața locului au fost direcționate un echipaj de descarcerare și un echipaj cu o autospecială de stingere.

„Colegii mei au procedat la descarcerarea unei femei de 34 de ani pe care au predat-o Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea. Pasagera din același autoturism, în vârstă de 33 de ani, a fost transportată cu elicopterul SMURD la Spitalul Județean de Urgență Tulcea. De asemenea, în urma evenimentului rutier a rezultat și rănirea unui minor, în vârstă de cinci ani, care și acesta urmează sa fie transportat la spital. Din fericire acesta este stabil”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Tulcea, sg.maj. Daniel Năstase.

Toate cele trei victime sunt din același autoturism înmatriculat în Ucraina, iar victimele sunt cetățeni ucraineni.

Totodată, șoferul celui de-al doilea autoturism, un bărbat de 25 de ani, precum și pasagerul din același autoturism, au fost și ei transportați la spital după ce, inițial, li s-au acordat îngrijiri medicale la fața locului. Starea celor doi este stabilă

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*