FOTO VIDEO Dispensarul din Murighiol a fost reabilitat

Dispensarul din Murighiol. FOTO Paul Alexe

Dispensarul din comuna Murighiol a fost reabilitat de către administrația publică locală. Nu a fost schimbată doar fața clădirii, ci lucrările au vizat și înlocuirea tâmplăriei, pardoselilor, instalațiilor termice și sanitare. De asemenea, dispensarul a fost dotat cu toate echipamentele necesare pentru un act medical de calitate.

Dirigintele de șantier, Georgel Chirac, a explicat pentru TLnews în ce a constat reabilitarea dispensarului din Murighiol.

“Ne aflăm la dispensarul din localitatea Murighiol, care a fost reabilitat. Reabilitarea a constat în anveloparea întregii clădiri, schimbarea tâmplăriei, schimbarea pardoselilor, instalațiilor sanitare, instalațiilor termice, șarpanta, inclusiv învelitoare. Acesta beneficiază în plus și un sistem de panouri solare pentru eficientizarea energetică și pentru un consum mai scăzut de energie și implicit de cost”, a spus Georgel Chiriac.

În cadrul acestui proiect, au fost achiziționate toate echipamentele necesare și a fost cumpărat și un nou scaun stomatologic.

“Este aproape de finalizare, vom face și recepția investiției. Apoi întreaga comunitate se va bucura de un cabinet stomatologic. Acest proiect a inclus schimbarea și a scaunului stomatologic plus dotarea întregului dispensar cu toate echipamentele necesare unui astfel de obiectiv de sănătate”, a explicat Georgel Chiriac.

Dispensarul din Murighiol asigură asistența medicală pentru cetățenii din cele cinci sate ale comunei.

“Sperăm că suntem la standardele cerute, nu mai este nevoie de alte avizări, el are autorizarea de dispensare, medici avem, și prin colaborare, și medici permanenți, inclusiv stomatologi, de care beneficiază toate cele cinci sate ale comunei Murighiol”, a mai povestit Georgel Chiriac.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*