FOTO VIDEO Descarcerarea a intervenit la un accident rutier între Tulcea și Agighiol

Echipajul de descarcerare a intervenit pentru scoaterea ranitului. FOTO ISU Delta Tulcea

În condiții încă neelucidate, duminică după amiază un șofer a pierdut controlul autoturismului și s-a izbit violent de parapetul lateral pe DN 22, între Tulcea și Agighiol. Impactul a fost atât de puternic încât, pentru ca personalul medical al Serviciului de Ambulanță să poată ajunge la conducătorul auto rănit, a fost solicitat și ajutorul ISU Delta Tulcea.  La fața locului a fost trimisă o autospecială cu apă și spumă și o autospecială de descarcerare grea și 7 subofițeri. Pompierii au reușit în scurt timp să îl scoată pe bărbatul rănit și să îl predea cadrelor medicale.

Polițiștii Serviciului Rutier au deschis un dosar de cercetare penală pentru a se stabili condițiile în care s-a produs accidentul rutier.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*