FOTO VIDEO Cunoscută pensiune din Delta Dunării, distrusă azi-noapte într-un incendiu

Cunoscută pensiune din Delta Dunării, distrusă azi-noapte într-un incendiu. FOTO: ISU Tulcea

O cunoscută pensiune din localitatea Caraorman din Delta Dunării, La Miluță, a ars azi-noapte aproape în întregime în urma unui incendiu declanșat de la un scurt-circuit electric. Nu au existat răniți, dar o persoană care a suferit un atac de panică a fost preluată de o ambulanță.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, pompierii militari au intervenit în cursul nopții de joi spre vineri pentru stingerea unui incendiu produs la o pensiune în apropiere de localitatea Caraorman din Delta Dunării. S-a intervenit cu patru motopompe, trei ambarcațiuni, între care și o ambarcațiune SMURD ce are în dotare un tun pentru stingerea incendiilor.

În momentul izbucnirii incendiului se aflau turiștii cazați însă aceștia s-au auto evacuat și au fost transportați către o locație din apropiere. O persoană a necesitat asistență medicală, aceasta prezentând simptome de intoxicație cu fum. Persoana intoxicată a fost preluată de o ambulanță navală.

Intervenția pompierilor la Caraorman a fost finalizată după aproximativ opt ore. Au ars aproximativ trei sferturi din clădirea principală – cca 450 mp, și o anexă de aproximativ 50 mp.

A fost salvată o anexă care era restaurant, o terasă și s-a reușit oprirea extinderii la o altă locație din apropiere.

Pompierii au stabilit drept cauză probabilă de producere a incendiului, un scurt circuit electric.

Pensiunea La Miluță se află localizată în inima Deltei, mai exact pe Canalul Crișan – Caraorman – Roșu, în apropierea fostei Cherhana Caraorman. Are în structură 22 de camere, iar accesul se face cu barca de la Murighiol.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*