FOTO VIDEO Circulație în condiții de iarnă pe drumurile din județul Tulcea

Circulația în zonă s-a desfășurat cu probleme. FOTO DRDP Constanța

Prima zăpadă din 2019 nu a creat probleme în județul Tulcea, circulația desfășurându-se în condiții de iarnă. Singurul eveniment nedorit a fost înregistrat deraparea unui utilaj de la deszăpezire.

În noaptea de 6 spre 7 ianuarie, pe sectoarele de drumuri naţionale din judeţul Tulcea s-a patrulat şi acţionat cu 15 autoutilaje pe DN 22, 22A, 22D, 22E şi 22F fiind răpândite 144 tone sare. Stratul de zăpadă ajunge la 1-2 cm și se circulă în condiţii de iarnă, fără a fi semnalateprobleme în traffic.

Se circulă pe toate drumurile judeţene în condiţii de iarnă, temperatura medie fiind de -5 grade C, iar vântul bate cu 15-30 km/h, vizibilitatea fiind bună.

Se acţionează cu 3 ATB-uri, 2 Unimog-uri, 2 Wole şi un Greder pe DJ 222C, DJ 222, DJ229A, DJ 229, DJ 223A. Au fost împrăştiate 64 tone material antiderapant.

Și în zona de vest se circulă pe toate drumurile judeţene în condiţii bune, cu temperatura medie de -6 grade C și vântul cu o putere de 15-20 km/h. În zonă se acţionează cu 1 ATB, 1 Autogreder, 2 Buldoexcavatoare pe DJ222, DJ222E, DJ222B, DJ222G, DJ 222F. Au fost împrăştiate 20 tone material antiderapan

Singurul eveniment rutier a fost înregistrat pe DN 22A, în pădurea Topolog, acolo unde un utilaj de deszăpezire închiriat de către DRDP Constanța a derapat și s-a răsturnat în șanț. Din această cauză, până la recuperarea sa cu ajutorul unui trailer și a unei macarale, circulația în zonă s-a desfășurat pe un singur fir.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*