FOTO VIDEO Cinci răniți, între care doi copii, într-un accident rutier petrecut la ieșirea din localitatea Izvoarele

Cinci răniți, între care doi copii, într-un accident rutier petrecut la ieșirea din localitatea Izvoarele. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii Detașamentului de Pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină joi, 2 iunie, în ajutorul victimelor unui accident rutier, petrecut între două autoturisme la ieșirea din localitatea Izvoarele, la intersecția DN 22F cu DJ 229. În cele două autoturisme implicate în eveniment se aflau șapte persoane, una dintre acestea rămânând încarcerată. Patru dintre răniți sunt cetățeni ucraineni.

Din primele verificări efectuate de către polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că o femeie, în vârstă de 37 de ani, din Ucraina, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 229A, la intersecția cu DN 22F ar intrat în coliziune cu o mașină condusă de un bărbat în varsta de 29 de ani, din localitatea Florești, județul Tulcea.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului a fost trimis un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu un ofițer și opt subofițeri.

„În mai puțin de cinci minute persoana încarcerată a fost extrasă din autoturism și predată echipajelor medicale de la Serviciul Județean de Ambulanță Tulcea”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

În urma evenimentului rutier cinci persoane, trei adulți și doi minori, au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Tulcea. Alte două persoane au refuzat să meargă la unitatea sanitară. Ulterior, o femeie implicată în accident, care inițial a refuzat transportul la spital, a fost preluată de o ambulanță a SAJ Tulcea și a fost transportată și ea la spital. Patru dintre victime au cetățenie ucraineană.

Apelul la 112 a fost făcut de plt. adj. șef Apostol Adrian din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi, care a ajuns primul la fața locului fiind în trecere prin acea zonă. Până la sosirea echipajelor medicale și de descarcerare acesta a acordat primul ajutor victimelor implicate în accident.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*