FOTO VIDEO Aproape 200 de pasageri au ajuns la Isaccea cu o ambarcațiune direct de la Izmail

Aproape 200 de pasageri au ajuns la Isaccea cu o ambarcațiune direct de la Izmail. FOTO ISU Tulcea

O navă sub pavilion Ucraina a acostat pe malul drept al Dunării, în Vama Isaccea, în seara zilei de joi, 10 martie, sosind direct din portul ucrainean Izmail.

Vasul a plecat de pe malul ucrainean al Dunării în jurul orei 16.30, iar la Isaccea a ajuns la ora 19.45, având la bord 196 de pasageri. Aceștia urmează să se prezinte la punctul vamal după care  se va stabili care este destinația lor și, în funcție de solicitările acestora, se vor pune la dispoziție mijloace de transport.

„Până în acest moment nu au fost înregistrate situații excepționale, fluxul persoanelor ce tranzitează Punctul Vamal Isaccea s-a desfășurat normal”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*