FOTO VIDEO Accident rutier grav între Tulcea și Agighiol

Neadaptarea vitezei la condițiile de drum a dus la producerea unui accident rutier. FOTO IPJ Tulcea

La scurt timp după ce a început să ningă în județul Tulcea, a fost înregistrat și primul accident rutier grav. Din primele informații a reieșit că un șofer care nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul volanului. 

Un conducător auto în timp ce conducea un autoturism în afara localității Tulcea spre localitatea Agighiol, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu autoturism care venea din sens opus.

În urma accidentului a rezultat rănirea a trei pasageri din autoturismul acroșat, la fața locului fiind trimise echipaje ale Serviciului de Ambulanță și a ISU Delta Tulcea cu autospeciale de descarcerare și de stingere.

Pompierii au intervenit pentru descarcerarea victimelor din autoturismul lovit, care rămăseseră blocate în mașină.

Victimele au fost preluate de către echipajele Serviciului de Ambulanță Județean Tulcea, care le-a transportat la spital pentru investigații medicale suplimentare.

Accidentul este anchetat de către lucrătorii IPJ Tulcea pentru a se stabili exact condițiile în care s-a produs.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*