FOTO Veteranii IJJ Tulcea au fost cinstiți cu ocazia „Zilei Jandarmeriei Române”

Zi de zărbătoare la IJJ Tulcea. FOTO IJJ Tulcea

La sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea, s-a desfăşurat „Ziua Veteranilor Unităţii” în contextul sărbătoririi „Zilei Jandarmeriei Române”.

La această activitate au participat cadre militare în rezervă şi inspectorul şef al I.J.J. Tulcea. Cu această ocazie au fost acordate diplome aniversare.

De asemenea s-a desfăşurat și un simpozion cu tema „Contribuţia Jandarmeriei Române la Marea Unire”, prilejuit de sărbătorirea a 168 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române, la care au participat invitaţi din cadrul instituţiilor locale, rezervişti şi 40 de cadre militare în activitate. În cadrul activităţii s-au acordat diplome de merit oficialităţilor prezente.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*