FOTO Vești bune pentru tulceni: RMN-ul a ajuns la Spitalul Județean Tulcea și urmează a fi montat

RMN-ul mult așteptat a ajuns la Spitalul Județean Tulcea. FOTO Facebook/Dumitru Mergeani

RMN-ul pentru care s-a semnat la începutul anului la București a ajuns marți 5 iunie la Spitalul Județean Tulcea. Acesta a fost descărcat cu ajutorul unei macarale și urmează a fi montat.

Reamintim că la începutul anului la Palatul Victoria s-au semnat contracte pentru ca 34 de spitale din țară și din Capitală să fie dotate cu echipamente de imagistică de tip Computer Tomograf, Rezonanță Magnetică Nucleară și sisteme informatice PACS (tehnologie medicală de imagistică utilizată pentru stocarea, recuperarea, prezentarea și partajarea imaginilor produse prin radiografie, scanare CT, RMN).

Spitalul Județean Tulcea s-a aflat pe lista celor 34, deoarece la nivelul județului nu există decât în sistem privat.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*