FOTO Un tulcean neatent și-a dat foc la locuință când a vrut să igienizeze un teren

Focul scăpat de sub control s-a extins la o casă. FOTO ISU Delta Tulcea

Salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea a ISU Delta au fost solicitați să intervină în ziua de vineri 10 aprilie, în jurul orei 15:45 pentru limitarea efectelor unui incendiu de vegetație uscată care a cuprins și o locuință din municipiul Tulcea, zona Vărărie Baltă.

La locul solicitării au fost trimiși 16 pompieri cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de primă intervenție și comandă.

În momentul sosirii la locul intervenției a pompierilor ISU Delta, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la nivelul întregii locuințe. Aceștia au au protejat o locuință din imediata apropiere, unde nu au fost înregistrate pagube.

Incendiul de vegetație uscată a cuprins o suprafață de aproximativ 5000 de metri pătrați și a fost lichidat în jurul orei 17.15.

Flăcările au afectat acoperișul și a degradat tavanul locuinței.

Pompierii au stabilit ca și cauză probabilă a producerii incendiului ca fiind focul deschis în spații deschise. Proprietarul nu a asigurat măsurile necesare de apărare împotriva incendiilor pe timpul unei igienizări prin ardere.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*