FOTO Un tulcean neatent și-a dat foc la locuință când a vrut să igienizeze un teren

Focul scăpat de sub control s-a extins la o casă. FOTO ISU Delta Tulcea

Salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea a ISU Delta au fost solicitați să intervină în ziua de vineri 10 aprilie, în jurul orei 15:45 pentru limitarea efectelor unui incendiu de vegetație uscată care a cuprins și o locuință din municipiul Tulcea, zona Vărărie Baltă.

La locul solicitării au fost trimiși 16 pompieri cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de primă intervenție și comandă.

În momentul sosirii la locul intervenției a pompierilor ISU Delta, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la nivelul întregii locuințe. Aceștia au au protejat o locuință din imediata apropiere, unde nu au fost înregistrate pagube.

Incendiul de vegetație uscată a cuprins o suprafață de aproximativ 5000 de metri pătrați și a fost lichidat în jurul orei 17.15.

Flăcările au afectat acoperișul și a degradat tavanul locuinței.

Pompierii au stabilit ca și cauză probabilă a producerii incendiului ca fiind focul deschis în spații deschise. Proprietarul nu a asigurat măsurile necesare de apărare împotriva incendiilor pe timpul unei igienizări prin ardere.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*