FOTO Un tulcean beat și fără permis s-a răsturnat cu mașina părinților

Tânărul a abandonat mașina pe câmp. FOTO IPJ Tulcea

A reușit să le distrugă mașina părinților după ce a plecat cu ea într-o plimbare, beat și fără permis de conducere când s-a întors acasă de la o petrecere. Este isprava unui tânăr din Tulcea care s-a răsturnat cu mașina în apropiere de Malcoci și apoi a fugit acasă. 

În dimineața zilei de 2 februarie, polițiștii tulceni au fost sesizați prin 112 despre producerea unui accident rutier pe DJ 22C, între Malcoci și Tulcea. Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat că nici în mașină și nici în vecinătatea ei nu este nimeni. În urma verificărilor a fost identificat proprietarul mașinii, un bărbat din Tulcea. Când au ciocănit la ușa acestuia, cel în cauză nu avea habar că nu mai are mașina parcată unde știa. În schimb, fiul său, în vârstă de 20 de ani a recunoscut că el a condus mașina după ce a luat cheile. Polițiștii au stabilit că tânărul nu avea permis de conducere și se afla și sub influența băuturilor alcoolice, etilotestul indicând o valoare de peste 0, 30 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările continua pentru lămurirea tuturor cauzelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*