FOTO Un șofer beat s-a răsturnat cu mașina pe DN 22, la limita cu județul Constanța. Două persoane au fost rănite

Mașina condusă de către șoferul beat s-a răsturnat pe câmp. FOTO TLnews.ro

Două persoane au fost rănite după ce un șofer băut a pierdut controlul volanului și a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se cu mașina pe câmp. Accidentul s-a produs pe DN 22, aproape de limita de județ.

Accidentul a fost înregistrat în jurul orei 19.30, pe DN 22, la ieșirea din localitatea Mihai Viteazu spre Baia, la mică distanță de limita de județ. Din primele cercetări a reieșit că șoferul, un constănțean de 54 de ani, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe câmp. În urma cascadoriei, conducătorul auto și pasagera de pe locul dreapta față au fost răniți.

În urma testării cu aparatul etilotest a șoferului a rezultat o concentrație de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar de cerecetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*