FOTO Un pompier tulcean aflat în timpul liber a ajutat SVSU Sarichioi să intervină la un incendiu izbucnit la o casă

Pompierii au intervenit la incendiu. FOTO ISU Delta Tulcea

Salvatorii Stației de pompieri Babadag au fost solicitați să intervină în seara de 5 ianuarie, în jurul orei 19:20 pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifestă la nivelul podului unei case din localitatea Sarichioi.

La fața locului s-au deplasat 9 subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. Până să ajungă pompierii militari, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Sarichioi s-a deplasat la locul intervenției. Un subofițer din cadrul Detașamentului de pompieri Tulcea (plutonier major Gheorghiță Alexandru), aflat în timpul liber, în localitatea Sarichioi, a plecat împreună cu membrii SVSU Sarichioi pentru a ajuta persoanele în dificultate.

Până să ajungă forțele Stației de pompieri Babadag, aceștia au evacuat bunurile materiale și persoanele din casă. În urma intervenției prompte, pagubele au putut fi limitate.

Au fost deteriorate 7 plăci de azbociment, 2 mp de lambriu, 2 mp de acoperiș.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*