FOTO Un mort și un rănit într-un grav accident de circulație petrecut între Ciucurova și Popasul Izvorul Cerbului

Constănțean mort într-un accident rutier petrecut, astăzi dimineață, în județul Tulcea. FOTO IPJ Tulcea

Un bărbat de 35 de ani a murit, iar un altul de 50 de ani a fost rănit grav, într-un accident rutier ce a avut loc vineri dimineață pe DN 22A între localitatea Ciucurova și Popasul Izvorul Cerbului din județul Tulcea.

Potrivit polițiștilor tulceni, din primele verificări a rezultat că un bărbat de 50 de ani, din județul Constanta, în timp ce conducea un autoturism pe DN 22A Topolog – Ciucurova a părăsit partea carosabila, intrând în coliziune cu un copac de pe marginea drumului. În urma accidentului au rezultat rănirea conducătorului auto și decesul unui bărbat de 35 de ani, din județul Constanta, pasager în autoturism.

La fața locului s-au deplasat și pompierii tulceni, cu o autospecială de stingere cu modul descarcerare, o ambulanță SMURD din cadrul Stației de pompieri Babadag, precum și două echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea.

„Din nefericire, persoana aflată în dreapta șoferului, un bărbat de 35 de ani, găsită încarcerată, prezenta leziuni incompatibile cu viața, echipajul SAJ pronunțând decesul. Conducătorul auto a suferit un traumatism toracic. Acesta a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la UPU Tulcea pentru investigații medicale suplimentare!, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea.

Cercetările polițiștilor continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*