FOTO VIDEO Un minor aflat la scăldat la lacul Ciuperca a dispărut sub apă

Cadavrul unei femei a fost observat plutind, pe lacul Ciuperca
Cadavrul unei femei a fost observat plutind, pe lacul Ciuperca

Salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitați duminică în jurul prânzului să intervină în municipiul Tulcea, în zona lacului Ciuperca, pentru căutarea unui copil dispărut. Se pare că ar fi fost doi minori în pericol de înec, dar unul dintre ei a reușit să iasă la mal.

Pompierii intervin cu 2 ambarcațiuni tip RIB, autospeciala de scafandri și 1 autospecială de muncă operativă.

Știre în curs de actualizare

UPDATE:

Minorul are 13 ani și este din Niculițel. Acesta venise împreună cu fratele său la scăldat. Amândoi se aflau cu o saltea pe apă, când băiatul s-a dezechilibrat, a căzut în apă și nu a mai ieșit.

UPDATE h 14.10

Copilul a fost găsit sub apă, la aproximativ 10 metri de mal. A fost scos pe uscat de către scafandrii și predat ambulanței SAJ, echipajul medical începând manevrele de resuscitare.

UPDATE h15.30

Din nefericire, după toate eforturile depuse, a fost pronunțat decesul copilului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*