FOTO Un magazin din localitatea Garvăn s-a făcut scrum din cauza unui scurt circuit

Magazinul a ars de la un scurt circuit electric. FOTO ISU Delta Tulcea

În jurul orei 16:45, salvatorii Secției de pompieri Măcin din cadrul ISU Delta Tulcea au fost solicitați să intervină în localitatea Garvăn, pentru limitarea efectelor unui incendiu care a cuprins un magazin cu mărfuri generale.

În locație, pe lângă mărfurile generale se aflau și mai multe butelii GPL, dar care au fost evacuate în timp util.
La fața locului s-a intervenit cu 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. În sprijin a fost trimisă 1 autospecială de stingere cu apă și spumă de la Detașamentul de pompieri Tulcea.

După aproximativ două ore, pompierii au reușit să stingă incendiul. Acesta a afectat  o suprafață de aproximativ 400 metri pătrați de acoperiș și a degradate bunurile din interior.

Pompierii au stabilit ca și cauză probabilă a producerii incendiului, un scurtcircuit electric.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*