FOTO Un incendiu puternic a distrus o gospodărie din localitatea Nalbant

Focul a izbucnit de la un coș de fum și s-a extins cu repeziciune. FOTO ISU Delta Tulcea

Un coș de fum neizolat corespunzător a provocat un incendiu în localitatea Nalbant. Focul a mistuit o anexă a unei case, dar și acoperișul acesteia.

Salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea din cadrul ISU Delta au fost solicitați în dimineața de 28 martie, în jurul orei 1.00 să intervină în localitatea Nalbant pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la o casă. Incendiul a cuprins întâi o anexă care era lipită de casă, iar apoi s-a extins și la acoperișul casei.

Fiind noaptea, incendiul a fost sesizat cu întârziere, iar la ajungerea pompierilor acesta se manifesta generalizat. S-a intervenit cu 14 subofițeri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

Intervenția s-a încheiat în jurul orei 3.30, fără a se înregistra victime. Anexa a ars în totalitate cu bunurile din ea, dar salvatorii au reușit limitarea incendiului doar la nivelul acoperișului.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*