FOTO Un incendiu puternic a distrus o casă din municipiul Tulcea

Pompierii au intervenit la un incendiu izbucnit la o casă. FOTO ISU Delta Tulcea

Trei echipaje ale ISU Delta Tulcea au intervenit la o locuință din municipiul Tulcea în urma izbucnirii unui incendiu puternic. Focul s-a extins repede și amenința să se extindă și la casele învecinate.

Alarma s-a dat în jurul orei 19.00, în urma unui apel la 112. Au intervenit 15 subofițeri cu trei autospeciale cu spumă și apă, dar și un echipaj SMURD. În momentul în care au ajuns salvatorii, incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă. Celelalte case erau la distanță foarte mică și exista riscul propagării cu ușurință a incendiului.

Pompierii au reușit însă să limiteze pagubele, localizând incendiul.

Update:

În urma incendiului izbucnit de la un aragaz lăsat  nesupravegheat, a ars casa și anexele în care erau foarte multe materiale combustibile depozitate – lemn, materiale plastice, care au favorizat propagarea incendiului. Pompierii au scos de aici trei butelii cu GPL.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*