FOTO VIDEO Un incendiu de vegetație uscată a dat bătăi de cap pompierilor tulceni

Pompierii din Măcin au intervenit pentru stingerea unui puternic incendiu de vegetație uscată. FOTO ISU Delta Tulcea

Vineri după amiază, în jurul orei 16.30 ISU Delta Tulcea era sesizat prin 112 de izbucnirea unui incendiu de vegetație uscată în apropiere de localitatea Văcăreni. La fața locului su fost trimise două echipaje cu apă și spumă și 10 subofițeri de la secția de pompieri Măcin, pentru limitarea efectelor incendiului.

Din cauza vântului puternic însă, în jurul orei 19.00 focarul s-a extins, flăcările putând fi văzute de pe malul celălalt al Dunării, din Galați. Pompierii au tras brazde pentru delimitare, au fost protejate releele aflate în zonă precum și o gospodărie care putea fi afectată.

Update

La fața locului a intervenit și Serviciul Voluntar pentru Situații de  Urgență Jijila cu un tractor cu cisternă de apă și cu tractoare pentru brazde de delimitare. Deasemenea Serviciul Voluntar pentru Situații de  Urgență Văcăreni a intervenit la stingerea focarului de pe raza lor.
Incendiul a fost lichidat în jurul orei 21.00.

Auars aproximativ 5 ha pe teritoriul comunei Văcăreni și aproximativ 200 ha pe teritoriul comunei Jijila.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*