FOTO Un incendiu de vegetație uscată a pus în pericol pădurea dintre Măcin și Carcaliu

Focul a pus în pericol pădurea. FOTO ISU Delta Tulcea

Un puternic incendiu de vegetație uscată a izbucnit în după amiaza zilei de duminică între Măcin și Carcaliu. Flăcările au pus în pericol zona împădurită aflată în zonă. 

Salvatorii din cadrul Secției de pompieri Măcin au fost solicitați în jurul orei 17.30, să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu de vegetație uscată și lăstăriș din apropierea unei zone împădurite dintre localitățile Carcaliu și Măcin.

11 pompieri cu 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă s-au deplasat la locul intervenției, acolo fiind prezenți și 3 lucrători ai Ocolului Silvic Măcin.

Militarii au reușit localizarea incendiului care a cuprins o suprafață de aproximativ 8000 metri pătrați.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*