FOTO Un grup de proxeneți – o femeie și trei bărbați din Măcin au fost lăsați fără mașinile de lux și fără bani de polițiștii de la Crimă Organizată

Autoturismele de lux au fost săltate de către polițiștii de la Crimă Organizată. FOTO SCCO Tulcea

În urma a patru percheziții efectuate în Tulcea, a fost destructurată o grupare infracțională specializată în fapte de proxenetism pe teritoriul Olandei, Germaniei, Spaniei și Elveției.

Polițiștii specializați în combaterea criminalității din Tulcea și procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Tulcea, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, au efectuat 4 percheziții domiciliare la locuințele unei femei și a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 55 de ani, toți din orașul Măcin, județul Tulcea.

Acțiunea a vizat destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în infracțiuni de proxenetism, fapte comise în Olanda, Germania, Spania și Elveția, în perioada 2013-2020.

La percheziții au fost ridicate sau indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor două autoturisme de lux, 39.400 de euro, 9.575 de lei, 10 telefoane mobile, precum și alte mijloace cu valoare probatorie în cauză.

Cele patru persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Tulcea, pentru audieri. Trei dintre acestea au fost reținute pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și proxenetism.

La data de 14 mai, cei trei au fost prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Tulcea, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea și Biroului Analiza Informațiilor Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*