FOTO Un bărbat din satul tulcean Traian și-a găsit sfârșitul într-o derea. Intervenția salvatorilor a fost tardivă

Un bărbat din satul tulcean Traian și-a găsit sfârșitul într-o derea. FOTO ISU Tulcea

Pompierii tulceni au fost solicitați, joi, 11 martie, în jurul orei 17.10, în sprijinul IPJ Tulcea, întrucât un bărbat este posibil înecat într-un canal (derea) din localitatea Traian.

Potrivit ISU Tulcea, la locul intervenției s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Secției de Pompieri Măcin, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, încadrate cu nouă salvatori.

„La 15 minute de la sosirea echipajelor, bărbatul cu vârsta de 41 ani a fost găsit, dar din nefericire, acesta prezenta semne incompatibile cu viața”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

Cercetările structurilor abilitate continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii incidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*