FOTO Un bărbat din localitatea Dorobanțu, a reușit să își dea foc la baloții de paie în timp ce făcea curat în gospodărie

Pompierii au reușit să limiteze pagubele și să stingă incendiul. FOTO ISU Delta Tulcea

Pompierii din stația Măcin au fost solicitați să intervină la un incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Dorobanțu.

La fața locului au fost trimise 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 9 subofițeri. Ajunși la locul solicitării, pompierii au constatat că este vorba la un incendiu ce a cuprins 25 baloți lucernă și o șiră de coceni. S-a stabilit că incendiul a izbucnit din cauza neatenției proprietarului care a vrut să își igienizeze curtea, dând foc la gunoaie, dar nu a supravegheat focul care s-a întins și la furaje.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*