FOTO Un bărbat a ajuns la spital în urma unui incendiu ce a cuprins o locuință din Mihail Kogălniceanu

Incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Mihail Kogălniceanu. FOTO ISU Tulcea
Incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Mihail Kogălniceanu. FOTO ISU Tulcea

Un bărbat de 34 de ani a ajuns la spital, iar o femeie a suferit un atac de panică, în urma unui incendiu ce a cuprins o locuință din Mihail Kogălniceanu.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Tulcea, marți dimineață, în jurul orei 10.15, salvatorii Detașamentului Tulcea au fost solicitați să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Mihail Kogălniceanu. La fașa locului s-au deplasat nouă pompieri, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD tip B2.

„Incendiul se manifesta generalizat la întreaga locuință, pompierii reușind să localizeze incendiul în scurt timp și nu există pericol de propagare la alte obiective”, au precizat sursele citate.

O femeie în vârsta de 59 de ani a suferit un atac de panică și a primit îngrijiri de la echipajul SMURD, iar un bărbat în vârstă de 34 ani a fost preluată de către echipajul SAJ Tulcea prezent la fața locului.

La ora transmiterii acestei știri, acțiunea de lichidare a incendiului se află în desfășurare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*