FOTO Un autoturism s-a făcut scrum la intrarea în localitatea Nalbant, în urma unui scurt circuit

Autoturismul a ars în totalitate. FOTO ISU Delta Tulcea

Un autoturism a ars ca o torță în urma unui incendiu izbucnit cel mai probabil de la un scurt circuit electric. Din fericire, nu au fost înregistrare victime. 

Salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitați în jurul orei 13:45, să intervină pentru stingerea unui incendiu care se manifestă la un autoturism. Mașina era în mișcare pe DN 22 A, la întrarea în localitatea Nalbant când șoferul a simțit fumul.

Pompierii ISU Delta Tulcea au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și 6 subofițeri, dar nu au mai putut salva nimic din mașină, incendiul propagându-se cu repeziciune.

Din fericire, proprietarul mașinii a ieșit înainte de a se extinde focul și a scăpat fără a fi rănit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*