FOTO Un autoturism a luat foc în mers în apropiere de Babadag

Mașina s-a făcut scrum. FOTO ISU Delta Tulcea

O mașină a ars ca o torță pe DN 22, în apropiere de Babadag, cel mai probabil de la un scurt circuit. Din fericire, toate persoanele aflate în ea s-au auto evacuat la timp.

În jurul orei 11.15, stația de pompieri Babadag din cadrul ISU Delta Tulcea a fost solicitată să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu care a cuprins un autoturism ce se deplasa pe DN 22, în zona Carierei. Persoanele aflate în mașină s-au auto evacuat în momentul în care a început să iasă fum de sub capotă.

S-a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și 5 subofițeri, dar nu a mai putut fi salvat nimic din autoturism, incendiul fiind lichidat după aproximativ o oră.

Pompierii au stabilit ca și cauza probabilă a producerii incendiului, un scurtcircuit electric.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*