FOTO Tulcenii au luat cu asalt Bricul Mircea sosit pe faleza din municipiu

Bricul Mircea a acostat la Tulcea. FOTO Forțele Navale

Impactul escalei navei-școală „Mircea” la Tulcea, din perioada 15-16 septembrie, a fost foarte mare în comunitatea locală.

Duminică, 15 septembrie, în prima zi a escalei, peste două mii de oameni au vizitat cea mai prețuită navă a Marinei Militare Române, acostată pentru prima dată în cei 80 de ani de când se află în serviciu, în portul dunărean de la
porțile Deltei Dunării.

„Mircea” continuă să-și primească vizitatorii și astăzi, 16 septembrie, până la ora 19.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*