FOTO Trei adolescente au ajuns la spital după ce s-au răsturnat cu mașina între Agighiol și Tulcea

Trei adolescente, care au plecat împreună la școală au ajuns la spital marți dimineață, în urma unui accident rutier. Mașina condusă de una dintre ele, care deținea permisul de conducere de o lună de zile, a fost scăpată de sub control și s-a răsturnat în afara șoselei.

Salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea ai ISU Delta au fost solicitați în dimineața de 29 octombrie, să intervină pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier produs pe DJ 222, între localitățile Tulcea și Agighiol. În autoturism au fost găsite trei fete, de 16,17 și 18 ani, rănite, dar în viață. Acestea au fost preluate de echipajele medicale ale SMURD și Serviciul Județean de Ambulanță și transportate la spital.

Polițiștii IPJ Tulcea au stabilit faptul că tânăra de 18 ani, deținătoare a unui permis de conducere de doar o lună de zile, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 222, dinspre Agighiol spre Tulcea, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a pierdut controlul asupra direcției. Autoturismul a părăsit partea carosabila, s-a izbit de un copac, după care s-a răsturnat în liziera de pe marginea drumului.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*