FOTO Supriză pentru șoferi în a doua zi de Paște: razie de amploare pe toate drumurile importante din județul Tulcea

Polițiștii aui ieșit pe străzi în număr mare într-o acțiune de prevenire. FOTO IPJ Tulcea

Conducerea IPJ Tulcea le-a pregătit o surpriză participanților la traficul rutier, chiar în a doua zi de Paște. Mai multe echipaje au acționat pe linie rutieră, fiind verificate aleatoriu majoritatea autovehiculelor din trafic.

Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, lucrătorii Serviciului Rutier, împreună cu formațiunile de profil din cadrul polițiilor orășenești au desfășurat o actiune amplă pentru creșterea gradului de siguranță rutieră pe raza județului. Actiunea a vizat combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, respectiv nerespectarea regimului legal de viteză și consumul de alcool la volan.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*