FOTO Stadiul lucrărilor la faleza și portul Tulcea

Stadiul lucrărilor la faleza și portul Tulcea. FOTO CJ Tulcea

În funcție de condițiile meteo, constructorii estimează că în luna aprilie se vor finaliza două tronsoane, respectiv ambele capete ale falezei, au anunțat reprezentanții Consiliului Județean Tulcea. De asemenea, datorită nivelului crescut al Dunării, lucrările se vor reorganiza în perioada următoare.

În acest moment, stadiul lucrărilor pe cele șase tronsoane este următorul:

  • La tronsonul 1 (reper vamă) – se închid forajele și se lucrează la consolidări;
  • La tronsonul 4 (reper parc) – se lucrează la coloanele armate și la decapare;
  • La tronsonul 5 (reper Hotel Delta) – structura este aproape completă, se lucrează la amenajări terasament și mai sunt de executat coloanele forate la adâncimi mari;
  • La tronsonul 6 (reper zona Tulco) – structura de rezistență este completă, iar în prezent se lucrează la instalația de apă și la instalația electrică.

„Modernizarea falezei este una dintre cele mai dorite investiții de către tulcenii din municipiu, iar lucrările sunt în grafic. Așa cum v-am obișnuit, continuăm  munca“, a declarat președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*